header short

Cross Wespelaar 7 December 2014

DSC00452Kaat, Amelie, EmelieEen week na onze succesvolle eigen Spartacross, stonden alweer wat atleetjes aan de start, deze keer in Wespelaar.
De weergoden waren ons al bij al goed gezind. Ze voorspelden bakken regen, maar deze bleef weg, althans voor de jeugdreeksen. De koude daarentegen tekende wel present.

Kaat, Amelie en Emilie waren de eerste 3 atleten die voor rood-geel aan de start kwamen. Onze 3 eerstejaars pupillen stonden goed hun mannetje gedurende de hele wedstrijd van 1000m tussen al die grote tweedejaars. Nog niet alle meisjes waren goed en wel aangekomen of het startschot voor de pupillen jongens, reeks van Adam, was al gegeven. Ook hij kwam als eerstejaars pupil knap over de finish na diezelfde 1000m gelopen te hebben.
5min later was het de beurt aan onze tweedejaars miniem Tara. Zij liep zonder enige twijfel haar beste cross, tot nu toe, van het seizoen. Voor haar hadden de ROBA-organisatoren een parcours van 1500m uitgestippeld. Haar reeks had de eer om als eerste het gedeelte langs de gracht uit te proberen: eerst bergaf dan een stukje in de modder om te eindigen met een kleine bergop in de modder. Ook zij haalde als een echte Spartaan de aankomstlijn.

Dikke proficiat allemaal! De afwezigen hadden ongelijkSmile

Volledige uitslag op www.roba-atletiek.be

Daviña

 

Adamthumb DSC00464Tara