Verslag Spartacross 2014

 

Ruben, Nora, Yamine, Nette, Miquel, Zian, Noor en RayanRuben, Nora, Yamine, Nette, Miquel, Zian, Noor en RayanDe jongste meisjes (geboren in 2008 en 2009) beten de spits af. Onze kangoeroes Noor, Nora en Nette liepen goed mee achter het touw en spurten zo hard ze konden de laatste meters bergaf. Veel tijd om hun te feliciteren met hun prachtprestatie was er niet, want 5min later was het al de beurt aan de jongens. Ruben, Rayan, Zian, Miquel en Yamine legden diezelfde 675m af en deden dat eveneens met glans.

Aliya, Lina, Safiya en ImaanAliya, Lina, Safiya en ImaanSafiya, Lina, Imaan en Aliya (benjamins geboren in 2007) stonden iets later al te popelen om aan hun 1040m te beginnen. Zij moesten niet achter een touw lopen en bepaalden hun tempo dus van in het begin zelf. Die extra 365m bleek voor hen geen enkel probleem en ook zij kwamen als trotse Spartaantjes over de finish.

Welgeteld 15min hadden we om onze kelen terug wat te smeren, want om 12h30 gingen de pupillen meisjes(geboren in 2005) van start. Kaat, Amelie, Emelie en Amira volgden het voorbeeld van de andere Spartaantjes en ook zij hadden hun 1040m er gauw opzitten. Terwijl de 4 meisjes op adem kwamen, stond Santiago (pupil geboren in 2005) te wachten op het startsignaal. Onze eerstejaars pupil liep een knappe wedstrijd. Pierre liep als tweedejaars pupil (geboren in 2004) eveneens een mooie wedstrijd.

Amira, Emilie, Kaat, Amelie,Pierre, Santiago Daviña, Patrick, Tara, TimAmira, Emilie, Kaat, Amelie,Pierre, Santiago Daviña, Patrick, Tara, TimNawat reeksen van 1 040m gezien te hebben, was het tijd voor de miniemen: zij liepen in totaal 1600m. Tara (geboren in 2002) vertegenwoordigde de rood-gele kleuren bij de tweedejaars miniemen. Die enkele extra bochten was voor haar geen echte uitdaging. Zij behaalde dan ook vlekkeloos de finish. Patrick zag evenmin problemen in het draaien en keren, de bergjes op en de bergjes af en ook hij liep een knappe wedstrijd bij de eerstejaars miniemen (geboren in 2003).

Conclusie van deze sportieve zonnige namiddag: we hoopten op een massale opkomst en of het geslaagd was? Dat heeft u zonet zelf kunnen lezen Surprised


Aangezien u al lang de tel kwijt bent, heb ik het voor u uitgerekend. Maar liefst 20 SPARTAANTJES (8 kangoeroes, 4 benjamins, 6 pupillen en 2 miniemen) tekenden present en dat verdient een welgemeende superdikke proficiat!

Van een superfiere jeugdhulptrainster, 

Daviña

pdfSPARTA_CROSS_ZATERDAG_29_NOVEMBER_2014.pdf