header short

 

logo trooper small

Logo runnerslab

Belgisch Kampioenschap Jun/Bel

DSC01278
Om Sparta zijn 45e verjaardag te vieren hebben we besloten om dit jaar het Belgisch kampioenschap voor junioren en beloften in te richten. Het was een fantastische dag waarvoor een welgemeende proficiat aan iedereen die komen helpen is! Maar er moest niet alleen een kampioenschap geleidt worden maar er waren ook Spartanen die aan de slag moesten! Hieronder vind je de resultaten van de Spartanen :

Naam

Proef

Prestatie

Plaats

Vanessa Sterckendries

Discus

45m16

BK1

Kogel

12m09

BK3

Bjorn Janssens

100m

11.57

11e

200m

DNS

/

Kenny Deflem

400m

51.53

8e

Bjorn Janssens gaf op voor de 200m omdat hij tijdens de opwarming iets voelde aan zijn hamstrings waardoor hij geen enkel risico durfde te nemen. Hij wilde namelijk zijn deelname aan het BK aflossingen aanstaande zondag niet in gevaar brengen.

Kenny Deflem kent een slechte dag waardoor hij toch een regelmatige prestatie kon neerzetten. Het seizoen 2013 was niet weggelegd voor Kenny vertelde hij achteraf. 

Vanessa Sterckendries veroverd goud en brons en had bereikt wat ze wou op die dag. Terwijl iedereen zijn seizoen 2013 voorgoed afsluit is Vanessa alweer aan het trainen voor het volgend kampioenschap : Belgisch Kampioenschap Hamerslingeren. Zelfs nog later op het seizoen in oktober vindt het Provinciaal kampioenschap hamerslingeren plaats... Ze zal nog een tijdje moeten doorgaan!

(Niet alleen de Sparta was jarig maar ook Vanessa mocht 18 rood-gele rozen in ontvangst nemen van de voorzitter!)