header short

 

logo trooper small

Logo runnerslab

2012

Kampioenschap Van Vlaanderen alle Categoriën - Kessel-lo

Er waren veel Spartanen aanwezig op het Vlaams Kampioenschap te Kessel-lo. Ik mocht de dag starten en was al aanwezig om 8u15!? Met de hamer slingerde ik een onverwachte worp van 51m08! 3e prestatie allertijden bij de scholieren en goed voor een 3e plaats tijdens deze kampioenschappen. Daarna mocht Bert zijn beste kant laten zien. Hij sprong, met een pijnlijke hiel, 13m43 en werd hiermee 5e. Niet slecht als je met zo'n voet rond loopt .

Vervolgens kwam het namiddag programma. Ineens leek het wel of alle spartanen tegelijkertijd een proef moesten doen. Lucas liep een 1500m naar een 2e beste tijd van het seizoen nl. 4:06.84 en werd hiermee 14e. Tijdens zijn 1500m was ik aan het discussen. Ik wierp tot een nieuw persoonlijk record van 43m39 en werd hiermee 5e. Tegelijkertijd was Ben aan het kogelen. Hij komt net terug van Bulgarije en trainer Kurt had er zijn handen mee vol de laatste week en wierp een redelijke 16m40 en werd 2e.

Daarna was het de beurt aan Stijn om zich te bewijzen. Hij sprong 5cm hoger dan vorige week op de interclub nl. 2m15 en veroverde het laatse podium van de Spartanen met GOUD!!! Spijtig dat de aanloopstrook stuk was want daardoor staakte hij de wedstrijd om geen verdere risico op te lopen of anders had hij nog hoger gesprongen.Tijdens de wedstrijd van Stijn stond Sara klaar om aan haar 800m te beginnen. Ze liep haar seizoensbeste van 2:18.54 en werd hiermee 9e.

Toen kwam ik een gestreste Robin tegen. Ik heb geprobeerd om hem moed in te spreken en hopelijk heeft het gewerkt. Hij liep zijn 400h in 65.97. Trainer Bert was tevreden maar hij weet dat er meer inzit. We weten allemaal dat deze proef heel zwaar is dus chapeau! Ben mocht het kampioenschap afsluiten met het discuswerpen. Hij werd 8e en behaalde nog een respectievelijke 45m98.

Voorzitter François was een tevreden man en kijkt terug naar een geslaagd KvV. Hij is trots dat er zoveel Spartanen aanwezig waren. Iedereen heeft zijn best gedaan en prachtprestaties neergezet!!

Vanessa

(Indien er nog foto's zijn gelieve een seintje te geven, met één klik staan ze erbij op)