header short

 

logo trooper small

Logo runnerslab

Beloning seizoen 2017-2018

Aangezien wij het leuk vinden om onze club vertegenwoordigd te zien op wedstrijden en aangezien wedstrijden ook bevorderlijk zijn voor de clubsfeer, hebben wij een aanmoedigingssysteem uitgewerkt dat atleten die, op geregelde basis, deelnemen aan wedstrijden belonen.

Er wordt niet naar de prestatie gekeken, wel naar de deelname.

Hoe zit het ineen ?

Per deelname aan een wedstrijd dat op onze kalender staat, verdien je één punt. Deelname aan onze cross of aan onze jeugdmeeting, levert 2 punten op. De kalender vind je op onze site en wordt eveneens in het begin van het winter- of zomerseizoen uitgedeeld. Een week voor een wedstrijd/activiteit, krijg je ook nog een mail met de praktische informatie.

Tegen het einde van het seizoen (winter en zomer) dienen de kangoeroes 9 punten, de benjamins/pupillen en miniemen 12 punten te verzamelen.

Ze dienen in het winterseizoen minstens 2 punten verzameld te hebben en in het zomerseizoen eveneens 2.

Dus: deelname aan enkel onze cross volstaat voor de gevraagde 2 punten in de winter. Deelname aan onze jeugdmeeting volstaat eveneens voor de gevraagde 2 zomerseizoenspunten.

Een voorbeeld:

X, Benjamin/pupil/miniem, heeft 7 crossen gedaan en 5 meetings (zomer). X heeft 12 punten verzameld en krijgt dan ook een beloning.

Y, Benjamin/pupil/miniem, heeft 12 punten verdiend met winterseizoen, maar 0 punten voor de zomer. 12 punten, maar geen beloning.

A, kangoeroe, heeft 10 punten verzameld in winterseizoen, maar 1 in zomer. A heeft geen beloning.

B, kangoeroe, heeft 2 punten verzameld in winterseizoen en 7 in zomer. B heeft 9 punten en een beloning.

 

De beloningen worden in het begin van het nieuwe seizoen uitgedeeld op ons jaarlijks clubfeest, indien de atleet ingeschreven is voor het nieuwe seizoen.