header short

JEUGDDAG 14/03/2020

AFGELAST !!!! 
Op zaterdag 14/03/2020 vindt de jaarlijkse Jeugddag plaats in de enige 200m-indoorpiste van het land : de Topsporthal Blaarmeersen te Gent.

Wat houdt zo’n dag in ?
Het woord verklapt het eigenlijk al een beetje: een hele dag activiteiten voor kinderen in groepjes van 4. Het zijn spelletjes die verband houden met de mooiste sport op aarde: atletiek. De Jeugddag wil alle aspecten van atletiek aan bod laten komen op een speelse manier. Dit is dus een clubuitstap en geen wedstrijd. Uiteraard zijn er ook enkele activiteiten waar verschillende groepen het tegen elkaar opnemen, maar het is vooral de sfeer dat hier primeert. Dit is de uitgelezen kans om je clubgenootjes (nog) beter te leren kennen. 

De activiteiten worden altijd in een bepaald thema gehouden. Voor 2020 is het thema de Olympische spelen in Tokio.


Zij die al deelgenomen hebben zullen beamen dat het een leuke dag is. Sfeerfoto’s van de vorige jaren (20172016) kunnen jullie terugvinden op onze site onder het blokje jeugd – foto’s. Zij die nog twijfelen, zullen hierna zeker overtuigd zijn!

 
Voor wie?
Kangoeroes, benjamins, pupillen en miniemen.


Wij zijn ook op zoek naar toffe begeleiders. Er dient namelijk per ploeg van 4 een begeleider mee te gaan. Begeleider mag je zijn vanaf 16 jaar: oudere broers, zussen, gemotiveerde ouders, tantes, nonkels, … zijn dan ook van harte welkom.


Aangezien wij clubsfeer hoog in het vaandel dragen, voorziet de club een bus. Deelnemers en begeleiders mogen mee met de bus die vertrekt op de parking van de piste om 7u45 stipt.


Jullie worden verwacht om 7u15 op de piste om tegen 7u30 stipt te vertrekken. Het einde is voorzien rond 16u. We zullen rond 17u15 terug in Vilvoorde zijn (afhankelijk van het verkeer).Er kan uiteraard verwittigd worden als we in Gent vertrekken richting Vilvoorde. Zo hebben jullie een preciezer uur.

Je Kan ook opstappen in Weerde, geef dat aan op het inschrijvingsformulier

Aangezien de club vooraf moet ingeschreven zijn, er groepjes gevormd moeten worden, de club de grootte van de bus dient te kennen en we genoeg begeleiders moeten kunnen voorzien, wordt er gevraagd om jullie aanwezigheid te bevestigenvia het fomulier hieronder

Alvast bedankt en hopelijk zien we jullie in zeer grote getale voor een dag puur sportief amusement!
Uiteraard volgt de praktische informatie als het evenement nadert.

Sportieve groeten, 
SPVI JEUGD
jeugd@sparta-vilvoorde.be